| |
Kód: 102 | |
Výborný darjeelingský čaj z jarní sklizně(first flush) velmi dobré kvality. Nálev květově aromatické, kořenné chuti s mírně ořechovými tóny a příjemně tipsově štiplavou složkou. | Kód: 103 | |
Špičková třída darjeelingské jarní sklizně(first flush), světlejšího typu, středně dlouhý celistvý list zelenějšího typu s podílem tipsů. Nálev plné, vyvážené, květově nasládlé chuti s lehce tipsově kořeněnou složkou a lehce ovocnými tóny. | Kód: 107 | |
Prvotřídní vysokohorský darjeelingský čaj pocházející z časné jarní sklizně (first flush). Vysoce kvalitní, celistvý list s vyšším podílem tipsů. Nálev vyvážené, plné, nasládle květové svěží chuti s lehce citrusovými tóny a kořennou dochutí. | Kód: 110 | |
Prvotřídní vysokohorský darjeelingský čaj pocházející z časné jarní sklizně (first flush), květově ovocné chuti s tóny přezrálých meruněk. |
Kód: 112 | |
Vynikající třída darjeelingské jarní sklizně(first flush), sedmý vyrobený tzv. lot (DJ07) z proslulé čajové zahrady. Nálev vynikající, plné a lahodné, dobře vyvážené, květově kořenné, příjemně tipsově svíravé chuti. | Kód: 113 | |
Výborná darjeelingská jarní sklizeň(first flush) prvotřídní kvality, tmavšího charakteru. Nálev poměrně plné, tmavší, říznější, tipsově kořeněné chuti charakteristické pro vysokohorské čaje. |
Kód: 115 | |
Vynikající darjeelingská jarní sklizeň(first flush) prvotřídní kvality. Nálev vynikající, vyvážené, plné, komplexní, květově ovocné chuti s tóny přezrálých meruněk. | Kód: 117 | |
Darjeelingská jarní sklizeň(first flush) dobré kvality. Nálev poměrně vyvážené, příjemně květové, lehce svíravé chuti s kořennou dochutí. |
Kód: 118 | |
Vynikající darjeelingská jarní sklizeň(first flush) prvotřídní kvality. Nálev květově kořenné, příjemně lehce nahořklé chuti s lehčí ovocnou složkou a dlouhým dozvukem. | Kód: 123 | |
Dobrá darjeelingská pozdní letní sklizeň (second flush). Nálev lehčí, svěží, kořeněné chuti s květovými tóny a lehkým medovým dozvukem. |
Kód: 137 | |
Prvotřídní nepálský čaj, z jarní sklizně (first flush) výtečné kvality. Nálev mírně tmavšího charakteru, výtečné, poměrně plné chuti s květově kořennými a lehce ovocnými tóny. | |
|