| |
Kód: 140 | |
Dobrá základní třída assámského černého čaje. Nálev poměrně vyvážené, hořkosladké chuti s lehkými ovocnými tóny. | Kód: 141 | |
Výběrová základní třída assámského černého čaje. Nálev výborné, plné a vyvážené, hořkosladké, lehce svíravé chuti s lehkými ořechovými tóny. | Kód: 142 | |
Vynikající třída assámského černého čaje z letní sklizně(second flush). Celistvý list vysoké kvality jen s nepatrným podílem tipsů, přesto však vynikající plné chuti. | Kód: 143 | |
Špičkový assámský listový černý čaj. Nálev hutnější, lehce květově nasládlé, lehce pečeně perníčkové, přitom však svěží chuti s příjemně hořkosladkým dozvukem. |
Kód: 144 | |
Exkluzivní třída assámského černého čaje. Nálev vynikající, plné, vyvážení, hladké, lehce květové, příjemně hořkosladké chuti. | Kód: 147 | |
Výtečná, vyšší střední třída černého čaje velmi dobré kvality a chuti. Nálev výtečné, plné, vyvážené, květove nasládlé, příjemně lehce svíravé chuti. |
Kód: 150 | |
Špičková třída assámského černého čaje typu "broken". Nálev plné a říznější, lehce květově nasládlé, vyvážené hořkosladké chuti. | Kód: 190 | |
tandardní ale pro svůj charakter velmi oblíbený černý čaj. Nálev lehce natrpklé chuti a typického horského aroma, vhodný pro běžné popíjení. |
Kód: 197 | |
Kvalitní třída černého tureckého lámaného čaje z oblasti Rize. Nálev jasně červené, silné a plné chuti. | Kód: 198 | |
Standardní třída černého tureckého lámaného čaje z oblasti Rize. Nálev silné a plné chuti. |
Kód: 199 | |
Výborná třída lámaného černého čaje z jižní Ameriky. Nálev plné, vyvážené, příjemně hořkosladké chzuti a lehce horského aroma, vhodný pro běžné popíjení. | Kód: 201 | |
Dostupnost: Čaj není skladem, termín dodání nepotvrzen Směs vysokohorských čajů vhodná nejen k tradiční přípravě v samovaru. |
Kód: 205 | |
Tradiční "snídaňová" směs černých čajů velmi oblíbená pro svou vydatnou a výraznou chuť. | Kód: 206 | |
Směs assámských čajů obzvláště vhodná pro přípravu stejnojmenné, velice oblíbené čajové receptury. |
Kód: 709 000734 | |
Tradiční směs koření (zázvor, skořice, hřebíček a kardamom) určená k přípravě tzv. "indického bílého čaje" (Masala). | |
|