| |
 Kód: 140 | |
Dobrá základní třída assámského černého čaje. Nálev poměrně vyvážené, hořkosladké chuti s lehkými ovocnými tóny. |  Kód: 141 | |
Výběrová základní třída assámského černého čaje. Nálev výborné, plné a vyvážené, hořkosladké, lehce svíravé chuti s lehkými ořechovými tóny. |  Kód: 143 | |
Špičkový assámský listový černý čaj. Nálev hutnější, lehce květově nasládlé, lehce pečeně perníčkové, přitom však svěží chuti s příjemně hořkosladkým dozvukem. |  Kód: 144 | |
Vynikající assámský černý ča, špičkové kvality. Nálev vynikající, plné, vyvážené, hladké, lehce květové, příjemně hořkosladké chuti. |
 Kód: 147 | |
Exkluzivní assámský černý čaj zpracovaný stylem letních sklizní z oblasti darjeelingu. Vysoká třída černého čaje vynikající kvality a překvapivé chuti. |  Kód: 148 | |
Exkluzivní assámský černý čaj zpracovaný stylem letních sklizní z oblasti darjeelingu. Vysoká třída černého čaje vynikající kvality a překvapivé chuti. |
 Kód: 149 | |
Exkluzivní assámský černý čaj typu broken zpracovaný stylem letních sklizní z oblasti darjeelingu, vynikající kvality a překvapivé chuti. | .jpg) Kód: 155 | |
Špičková třída assámského černého čaje mimořádné kvality. Nálev vynikající, plné a vyvážené, hořkosladké, příjemně svíravé chuti s lehkými ovocně nasládlými tóny. |
 Kód: 197 | |
Kvalitní třída černého tureckého lámaného čaje z oblasti Rize. Nálev jasně červené, silné a plné chuti. |  Kód: 198 | |
Standardní třída černého tureckého lámaného čaje z oblasti Rize. Nálev silné a plné chuti. |
.jpg) Kód: 199 | |
Výborná třída lámaného černého čaje z jižní Ameriky. Nálev plné, vyvážené, příjemně hořkosladké chzuti a lehce horského aroma, vhodný pro běžné popíjení. |  Kód: 201 | |
Směs vysokohorských čajů vhodná nejen k tradiční přípravě v samovaru. |
 Kód: 205 | |
Tradiční "snídaňová" směs černých čajů velmi oblíbená pro svou vydatnou a výraznou chuť. |  Kód: 206 | |
Směs assámských čajů obzvláště vhodná pro přípravu stejnojmenné, velice oblíbené čajové receptury. |
 Kód: 709 000734 | |
Tradiční směs koření (zázvor, skořice, hřebíček a kardamom) určená k přípravě tzv. "indického bílého čaje" (Masala). | |
|