| |
Kód: 9999 904100 | |
Nápoj vyhledávaný pro svou nezaměnitelnou medově ovocnou chuť a šarlatový nálev s překrásnou vůní. CZ-BIO-004 | Kód: 9999 904200 | |
Nápoj je vyhledávaný pro svou nezaměnitelnou medově ovocnou chuť a šarlatový nálev s překrásnou vůní. CZ-BIO-004 | Kód: 701 | |
Tradiční nápoj paraguajských indiánů. Výhonky Cesmíny paraguayské (Yerba mate - Ilex paraguensis), velmi povzbuzující nálev příjemně natrpklé chuti, patrně kouřového aroma. | Kód: 702 | |
Pražená varianta tradičního zeleného maté s ještě většími povzbuzujícími účinky. |
Kód: 703 | |
Jihoafrický keř Aspalathus linearis (Čajovec, Čajovníkovec kapský) obsahující velké množství minerálů a stopových prvků, neobsahuje žádný kofein. CZ-BIO-004 | Kód: 704 | |
Zelené mate s citrónovou trávou. |
Kód: 706 | |
Proslavená marocká máta (Mentha longifolia), používá se do čaje Le touareg ale také jako samostatný osvěžující nápoj. | Kód: 707 000341 | |
Tradiční čaj oblíbený např. v Maroku, nálev nesmírně silné a plné chuti, osvěžujícího a povzbudivého účinku. |
Kód: 708 | |
Tradiční nápoj z jihoafrického keře Cyplopia intermedia. CZ-BIO-004 | Kód: 709 000734 | |
Tradiční směs koření (zázvor, skořice, hřebíček a kardamom) určená k přípravě tzv. "indického bílého čaje" (Masala). |
Kód: 710 | |
Výhonky cesmíny paraguayské (Yerba mate - Ilex paraguensis). Nálev svěží, příjemně bylinné, jen nepatrně natrpklé chuti. CZ-BIO-004 | Kód: 712 | |
Celé květy súdánského ibišku (Sudan - Hibiscus schizopelatus) určené pro přípravu nápoje carcade. |
Kód: 713 | |
Červený rooibos ovoněný směsicí okvětních lístků a broskvovým aroma. | Kód: 714 | |
Červený rooibos s kousky citrusové kůry a ibišku. CZ-BIO-004 |
Kód: 715 | |
Nefermentovaná podoba čaje rooibos. Jihoafrický keř Aspalathus linearis obsahující velké množství minerálů a stopových prvků. CZ-BIO-004 | Kód: 716 | |
List tzv. citronové trávy (Cymbopogon citratus). CZ-BIO-004 |
|