| |
Kód: 125 | |
Darjeelingská druhá sklizeň (second flush) výtečné kvality. Nálev výtečné, poměrně plné, vyvážené, květově nasládlé, kořenné chuti s mírně muscatelovým dozvukem. | Kód: 134 | |
Velmi dobrá třída nepálského vysokohorského čaje, list velmi dobré kvality s podílem tipsů. | Kód: 136 | |
Prvotřídní nepálský čaj z jarní sklizně(first flush). Nálev vynikající, svěží, svěže bylinné, lehce nasládlé, příjemně prachově tipsové chuti. | Kód: 137 | |
Prvotřídní nepálský čaj, z jarní sklizně (first flush) výtečné kvality. Nálev mírně tmavšího charakteru, výtečné, poměrně plné chuti s květově kořennými a lehce ovocnými tóny. |
Kód: 757 | |
Vynikající nepálský vysokohorský čaj z janí sklizně (first flush) prvotřídní kvality. Nálev příjemně květové, mírněji svíravé chuti s lehce ovocnými tóny. | Kód: 758 | |
Špičkový nepálský vysokohorský čaj z jarní sklizně (first flush) vyjímečné kvality. Nálev vynikající, plné, vyvážené, komplexní, tipsově kořenné, hořkosladké chuti s ovocně květovými tóny. |
Kód: 759 | |
Vynikaíjcí nepálský vysokohorský čaj z jarní sklizně (first flush) prvotřídní kvality. Nálev vynikající, plné, vyvážené, tipsově kořenné, hořkosladké chuti s ovocně květovými tóny. | Kód: 760 | |
Vynikající třída nepálského vysokohorského čaje z jarní sklizně (first flush). Nálev výtečné, plné, dobře vyvážené, svěží, lehce ovocné, mírně kořenné chuti s bylinnými tóny. |
Kód: 785 | |
Výborný nepálský vysokohorský čaj z letní sklizně (second flush). Nálev poměrně plné, svěží, lehce ovocně exotické chuti s tipsovými tóny. | Kód: 786 | |
Výtečný nepálský vysokohorský čaj z letní sklizně (second flush). Nálev tmavší okrové barvy, plné, vyvážené, svěží, ovocně exotické chuti s květovými tóny. |
Kód: 787 | |
Výborný nepálský vysokohorský čaj z letní sklizně (second flush). Nálev poměrně plné, mírně tmavší, lehce ovocně exotické chuti s tmavšími ořechovými tóny. | Kód: 789 | |
Výborný nepálský vysokohorský čaj z letní sklizně (second flush). Nálev svěží, lehčí, květově aromatické chuti s tmavšími lehce ovocnými tóny. |
|